По сунички

Літо кличе всіх до річки, 
І в лісочок на травичку,
І в гайочок до потічку,
А ми йдемо по сунички.


Приспів:
Ой  сунички, ви, сунички,
Покажіть нам свої личка  - 
Під  листок ховаються
З нами в жмурки граються
Ягідки  маленькі,
Ох і солоденькі!


Наїмося ягідочок,
Потікаєм в холодочок.
Сядем відпочить в рядочок  –
Заспіваємо разочок.


Рецензии