Гийра бlаргаш
Сигленаш мехкаду шоай эзар хий.
lехар лаьгlденнад кхерабеннача барни ,
Бирсаденнача хиво хьош латта тlий.
Сабар, ма хьежа, сел унзарваьнна,
Иштта а да, гlанаш хьай тхьагlардегlа .
Заманга хьажжа, лув бlаргаш къаьна,
Зовза lоткъам буллаш тац хьа дега.
Во дош ма ала, хана шера дицлац,
Мух lехош, човлуш, во lимад йоаккх.
lоажалах дийнлуш саг хилац,
Дакъсино вигар духьа, мерза барт боаккх.
Ма леткъа, барт бетташ, ийрча сурт гойташ.
Гийра бlаргаш лепа хийла тамашийна.
Кадай хила гlерташ, хул из а хойташ,
Гаргаоза а хийрадаха а адамаш шийна.
Гlермане, 01. Кlимарса бетта 2012 шу
Свидетельство о публикации №112070108611