Я нод побути хочу сам

Ось і кінець!
Завершилася зміна.
Я покидаю свій стілець,
На вулиці вже трохи зимно.
Сховавши голову у плечі,
Несу сміття із клубу,
по ходу думаю про різні речі,
Як зараз спати добре буду.
Сьогодні можна відпочити,
І виспатись гарненько,
Нічого не потрібно вчити,
Нікуди вставать раненько.
Сусіди всі поїхали додому,
В кімнаті спокій й тиша,
Як добре іноді побуть самому,
Сидиш в кімнаті, мов та миша.
А час летить мов швидкість свтла,
Ось вже і вечір за вікном,
Душа неначе вся розквітла,
Золишилось забутися солодким сном.


Рецензии