Вiтання

Вітаю,сто разів вітаю,
Тебе в цей літній теплий день,
Здоров'я успіхів бажаю
І за столом рясних пісень.

Щоб наливалися бокали
Грайливим молодим вином,
Щоб гості тостів накричали
За переповненим столом.

Щоб діти в щічку цілували,
А внуки тортик принесли,
Тебе за мудрість шанували,
Тяглись до тебе дорости.

Щоб гарна музика заграла,
Тебе покликала в танок,
І біль в ногах й спині пропала,
Яка турбує вже давно.

І я тобі всього бажаю:
І щастя,і безхмарних днів
Здоров'я,успіхів без краю
Добром наповнених столів.


Рецензии