Коли побрались
Були на тебе кращі сподівання.
Мене накрила з головою, мов вві сні,
Та радість запізнілого кохання.
Як дуже швидко відлетіло літо,
Коли була в полоні твоїх дивних чар,
Та осені нещадний сильний вітер
Згасив навіки нашого кохання жар.
І ми з тобою, мов на роздоріжжі, -
Не знаємо, куди нас заведе життя.
Нестерпна біль поразки серце ріже,
Уже весні в душі не буде вороття.
Свидетельство о публикации №112070101580
Прокопенко Юрий 01.07.2012 06:57 Заявить о нарушении
Вера Кириченко 01.07.2012 07:24 Заявить о нарушении