Remember me...

Remember my lips
when searching for someone to kiss
Remember my fingers
when given a hand to hold
Remember my eyes
when waiting for anyone's smile
Remember my body
Any time embracing somebody...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.