В тер у сн

Вітер у сні намалює пісні,
Ті що мріяли вдвох заспівати,
Та прокинусь сама і в сухому вині
Стану біль у душі тамувати.

Вечір тихий мені зазирне у вікно,
Обійме дуже ніжно за плечі,
Не біда, що у склянці скінчилось вино,
Тільки сумно мені у цей вечір.

Зірка перша зійшла і на дворі весна,
Але ти у цей час не зі мною,
Все ж шкода, що нема в пляшці більше вина,
Й я одна залишилась з журбою.


Рецензии