Не спиняй

Не спиняй мене, мої почуття.
Серце зболене та не зажурене.
Насолода в моє життя –
..ніч єдиная
скаламбурене
               все що потім.          
До майбуття
Чи до неба душа все проситься.
Не розгледіти до пуття,
Що судилось нам.. милого лиця..


Рецензии