Сховаюсь пiд капелюшком... укр Оксана Евменчук

***

Сховаюсь під капелюшком
від долі.
Подушкою придушене
сонце у криниці.
Джинсові соломинки
лоскочуть мене.
Люди топили у мені
пластилінових слоників,
а ті, вдихаючи запах
мого Капелюшка,
лише п’яніли.
Я схована під трупами слоників.
Від долі.


Рецензии