Египетськi мотиви... укр Оксана Евменчук

***

Єгипетські мотиви на твоєму тілі
вбивають.
Хочу їх цілувати,
хочу бути однією з цих богинь
на твоєму животі.
Гарячою хвилею в мені
підіймається талант татуювальниці.
Малюватиму нігтиком на твоїй долоні себе.
Дивися,
я – частина міфічної краси і чуттєвості.
Золотистими павутинками
єгипетські мотиви,
віддай мені їх,
тобто – себе.


Рецензии