Памят л.. ларе петрук

ПАМЯТІ Л. І.
(Ларе Петрук)

Був на цвинтарі сьогодні,
Там похмуро,  морозець.
І дорога із передмістя
Пролягла до річки там .

Вздовж її стоять дерева
Підлісок був молодий.
Зараз тут куди не глянеш
Горбики з малих могил.

Моі бабця, тьотя Ніна
Тут давно приют знайшли.
А тепер ще і Лариса
До батьків своїх прийшла.

П’ятдесят це не багато
Вона ще могла пожить.
Та всевишній лише знає
Кому жить - кому пора…

Все життя її в турботах
Всім хотіла помогти.
Не судилось земля наша
Прийняла її на завжди.

Тут не треба метушитись
Та й нема куди спішить.
Негаразди відступили
Спочивай вже - на віки.


24. 01. 11р.     Житомир-Заречани.
Правка 29.06.2012р.


Рецензии