Гроза

Хмари в серце несуть гіркий щем.
Десь далеко в гаю прогріміло
І в повітрі запахло дощем,
Перші краплі то впали несміло.

В небі блискавка б"є, мов батіг,
Навкруги все на мить освітило.
Грім тріскучий у вухах заліг,
Жах проник в мою душу і тіло.

Мить. І дощ вже полив,як з відра.
Заховатись біжу я до хати.
«Дощ липневий завжди до добра» -
Так повчала мене моя мати.


Рецензии