А крим улiтку сон чи яв?
Бо за задухою міською
Рай Коктебеля нас обняв
І ніжив ласкою морською.
І шепотів, і плюскотів,
І дихав запахами Півдня,
І лащивсь муркотом котів,
І дивував, мов пір'я півня...
Млів пляж, як і під сонцем синь,
Кораблики пливли у далеч.
Й за пивом з жменькою камси
Стояв Волошин, наче палець...
29.06.2012
Свидетельство о публикации №112062909672
скоро і я буду коло моря
Ядвига Ясенева 30.06.2012 09:58 Заявить о нарушении