Для когось
А хтось заглядує в вікно
Комусь ти просто завжди віриш,
А іншим- мабуть ти ніхто.
Для когось серце в нас відкрите,
Для когось - ми уже ніхто,
Когось болить сердечко скигле,
А в ішших, не душа- стікло.
Без когось жити ми не можем,
Когось -вигоним за поріг
З одними- все на світі можем,
А з іншим- стане в горлі хліб.
Свидетельство о публикации №112062908598