Песня из к. ф. Боба и слон, по-белорусски

Ссылка на оригинальное исполнение
http://www.youtube.com/watch?v=8CoFnGNQYRY

Дзе баабабы выйшлі на схон
 жыў на паляне з ружамi слон.
 Можа і быў ён крышачку шэр.
 Боты насіў ён - соты памер.

 Тыгры разумныя, тоўсты шакал
 рушылi цiха, каб ён паспау
 Быў трошкi звонку ён таўстават
 Добрыя вушы, погляд дзiця

 Толькi збылiся змены ў яго.
 Ўзяў паляўнічы хітры ў палон.
 І ў заапарку, пахмурным днём
 стаў ён звычайным шэрым сланом.

 Зверы смяюцца, як у дакор
 Вось прыгажун дзе - шэры, што дом
 Слон усьмiхнуўся, дарам што слон
 А дараваушы, з сумам замоўк

 - Ныеш дарма ты. Няма больш бяды.
 Ведаю ж добра – ружавы ты.
 Мо выпадкова дзесьці у сне
 ты каўзанаўся па шэрай сьцяне.

 Добры мой слонік ты выбачай,
 Шэрасць жыццёвых дзен не ў адчай.
 Хутка падорыць сонца ўзыход.
 Ружавым будзе кожны куток.
 Ружавым будзе кожны куток.


 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.