***

О, сердце, свыше есть на то закон:
Богатство тем, кто верой обделён.
На троне золотом Фиравн*проклятый,
А Моисей у Бога просит нон*.


* Фиравн  - Фараон
* Нон    -   хлеб
 
(оригинал)
Эй дил, чи кунам, Худо чунин мехохад,
Неъмат хама бар душмани дин мехохад.
Фиръавни лаъин нишаста дар тахти зарин,
Мусо аз Худо нони чабин мехохад.


Рецензии