Тандем з тобою

Ми з тобою, ніби ошукані,
Ми скоріше згоримо дотла,
Нам ще довго пектися під муками,
Але це все наша вина.

Ми так віримо в добрі бажання,
І керуємося пилом віків,
Нам важливе тепле кохання,
І коханням рятуємо снів.

Взагалі, ми віримо в святість,
Що живе всередині душі,
Це проста, але точна банальність,
Що панує в "солодкій" вині.


Рецензии