Житейска математика
Не казвай,
че аритметиката го отрича -
Животът е съвсем категоричен,
Животът ежедневно го доказва...
Той своя математика кове
и може да изглежда нелогичен,
но знае всеки, който е обичал:
една Любов е повече от две!
Свидетельство о публикации №112062904043