Я вимрiяв тебе...
У сні
Зустрів у лузі, біля річки.
І засвітилось юне личко
В моїй остудженій весні,
Де ти в духмяному вінку
Втішалась святом на Купала,
Мене у поглядах купала,
Надію ніжила тонку...
Таку зліпив із мрій...
І ти -
Як Галатея дивовижна
Цвіла, немов травнева вишня,
Зібралася до мене йти...
Та радість ця: думок кліше -
Тебе ж я вимріяв лише!
28.06.2012
Свидетельство о публикации №112062807383
Русалка Лая 25.10.2012 17:46 Заявить о нарушении
В'ячеслав.
Вячеслав Романовський 25.10.2012 20:54 Заявить о нарушении