Вiн того не вартий!

Мій милий любить говорити,
А я спокійна й мовчазна.
Він хоче тілом лиш любити,
Та в мене крається душа.

Я відчуваю, не для мене
Його солодкії байки,
Від мене він такий далекий,
Як від землі з небес зірки.

Він любить жарти і весілля,
Я - спокій, тишу і його,
Хоча і знаю, без сумління -
Не вартий він, зовсім, того!


Рецензии