Тиша

***
Я прокинусь від лютої тиші,
Я шукатиму очі твої,
Не знайду, на душі наче миші –
Шурхотять та з’їдають її.

А навколо сама лише пустка,
І нікого, ні звуку… пітьма,
І так тихо … І це лише частка,
Частка болю, в якому сама.

І так хочеться все повернути,
Все життя перевишити знов,
Тихо в погляді твоїм тонути
І не знати ціни за любов.


Рецензии