Ряхтить калина. Пiзня осiнь...

* * *

Ряхтить калина.
                Пізня осінь.
Морозна даль.
Палка любов.
Та позира розлука скоса
Із пограбованих дібров.

Льодок на річці —
                чорній вені...
І сонце — з бритвою...
                І — кров!..
Ряхтить калина.
                Дні студені.
Палка —
Приречена! —
Любов.


Рецензии