Снiгурi

Дні летять — і приходить свобода.
Дні летять — і свобода щеза.
І сповза, і сповза за городи
Виноградна усохла лоза.

Пориваймося ж далі, за лози,
За покору свою і трудяг,
За городи, де іній, де сльози
Скрізь —
                але не в дзвінких снігурях!

Бо не ми — снігурі на свободі,
За городом, за днем, за життям.
Й хто співа чи хто плаче в господі —
Тим жаринкам байдуже,
                затям...


Рецензии