Загорнулася

Загорнулася, заховалася потай
Від тебе в самотню пустелю
Сивиною прикрила минулеє
Щоб невпізнаною бути тобою

Натрудила чарівнеє коло
Повисмикувавши чортополохи
Й провела посередині риску
на дуель викликаючи смерть

Секундантом нам – смуга часу
В вишиванці меланхолії чорній
Та з надходом фатального пострілу
Пройняла мене  дикая райдуга

Затопила, заграла хвилями
обійнявши долонями теплими
Я б в цей раз причаїлася мертвою
Та не встигла – життям твоїм просочилася.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.