Бурхлива злива, мов iз ринви...

* * *

Бурхлива злива,
                мов із ринви.
У лісі щогловім стою.
Якась ялина чи модрина
Шипить на блискавку-змію.

Змія на серці і у мене...
Нехай сплетуться та і та!
...Гримить таємне і шалене.
Захоче вбити —
                не спита.


Рецензии
Карпатська злива вщухла, брате.
Гайда на річку, загоряти! )))

Виктория Колесник   28.06.2012 15:36     Заявить о нарушении