Як не вiдлучали...
Юрію Бєлікову,
російському поетові
Солов’ї запiли, солов’ї.
Як мене вiд них не вiдлучали,
А воно не вимерли гаї
I нiколи начеб не мовчали.
Як їх не вирубували, як
З виском i матюччям не пиляли,
Залишалось мiсце солов’ям —
Незнищиме, навiть не прив’яле.
1995
Свидетельство о публикации №112062802642