Лiс дощу. Iз батогами...

* * *

Лiс дощу. Iз батогами
Осяйними. Не горить!
Лиш спалахує над нами
I згасає у ту ж мить.

I виходять за ворiтця
Нашi сльози. В лiсi тiм
Як їм спиться? Що їм сниться?
Не гнiвлять, буває, грiм?

Хтозна. Та тепер, омитi,
Геть покинуті, нехай
Знають, хто ми їм на свiтi —
Першокупiль, першорай.


Рецензии