Там молочай. Туман. I спокiй...
Там молочай. Туман. І спокій.
І — я...
Поїхав — а лежу
У тій траві, густій, високій,
Кудись від себе не біжу.
І так же гарно мені, гарно,
Неначе все уже збулось!
І звідти марно,
звісно, марно
Поїхав я
Шукать чогось...
Свидетельство о публикации №112062802508