Бег

Как мало
Времени дано.
Как Много
Хочется успеть.
Сходить в кино..
Любить,желать
И петь.
Как много
Времени ушло.
Наверно не
Успеть.
Остановись,
Бег скоротечный.
Забот мирских.
Забав людских.
И посмотри.
ведь небо
Млечно.
Ты, не угонишся
За ним.


Рецензии