Полтава А. С. Пушкин

Тихенька ніч над Україною,
Прозоре небо все в зірках.
Свою дрімоту не покине
Повітря чисте. Тріпотять
Сріблястих тополів листки,
І місяць легко з висоти
Над Білой Церквою палає
І розкіш гетьманських садів,
Й трухлявий замок озаряє.


Рецензии