Тоби
Мої руки, як ті крила - доторкнись!
Моя мати буде звати - відгукнись!
Я не можу більше спати - помолись!
Моя мрія нездійсненна...
В чому річ?
Я кохаю тебе, милий,
А вже ніч.
Зорі сяють, свічка тане,
Але Нас нема.
Не прийшла весна зелена -
Буде зла зима.
Вітер віє,сніг біліє.
Де ти? Отгукнись!
Не прийшла весна зелена -
Жовтий вже мій ліс.
2009
Свидетельство о публикации №112062703877