Його душа скляна

А  дощ стікає на вікно
Він розмовляє про ніщо
І в тій розмові чути те,
Що колись було давним - давно.

Її душа криштальна
Його душа скляна
Мелодія печальна
Чарівна  і сумна.

А дощ стікає по стіклі
І так буває у житті,
Приходить день тікає ніч
Ніхто не знає в чому річ.

Її душа криштальна
Його душа скляна
Мелодія печальна
Чарівна  і сумна.


Рецензии