Доля нiжностi

Ніжність –
Між пальцями росою зачепилася
Волога біль, що миром стікає до долу.
А в очі тобі, ніжність, дістався уламок скляний
Із того серця, переповненого порожнечею
Й духом тваринного холоду.


Рецензии