Вiдчайних митей ти чи варта...

* * *

Вiдчайних митей ти чи варта,
Прекрасна вiчносте, котру
Пообiцяли нам назавтра,
Я ж — од сьогоднiшнього мру.

Я ж знов прошу у Бога — Бога
За Нього, доброго, добрiш.
I вiдкидаю свiт з порога,
I не приймаю свiт — хоч рiж.


Рецензии