Брехнею зроджене, брехнею...
Брехнею зроджене, брехнею
Обплутане,
Само брехня,
Росте, спинається над нею...
I багне правди — правди дня.
Та день — як нiч.
Хоч достобiса
В нiм свiтла. Свiтла — просто тьма!
Одкинеш сонячну завiсу —
Нi правди,
Нi брехнi катма...
Свидетельство о публикации №112062508674