Кажуть, потерпiти слiд ще трохи...

* * *

Кажуть, потерпiти слiд ще трохи.

...Доки всi голоднi не впадуть?
Доки всi князi i скоморохи
Торжество своє не вiдгудуть?

Доки не пiднiме той у висi,
Хто одвiку повза по землi?

I прокаже: — Рабе, розговiйся.

...I тавро поставить на чолi.


Рецензии