Я хочу зникнути кудись

Буває така мить,
Що серце ніби розрива,
На місяць хочеться завить,
Здається, лусне голова.

В такі тяжкі хвилини
Я хочу зникнути кудись,
Я б з радістю полинув
До хмар в небесну вись.

Я б вдень гуляв по хмарах,
Вночі б я зорі рахував,
Не переймався б ні за які справи,
Ніхто б мене не хвилював.

У просторі небес
Немає мирських справ
Недарма бог Зевес,
Олімп там збудував.


Рецензии