Якщо е, то тримайте!

Якщо нема того, що любиш,
То любиш, дійсно, те що є!
Як ні, роки свої загубиш
І в прірву молодість піде.

Не вірю тому, хто говорить:
"Долю вирішуєм самі."
Якщо нема, її не знайдеш,
Хоч світ безмежний обійди!

Її,також, як і здоров'я,
Як втратиш - важко встановить.
Буває, іноді, що рушить
Її спокій одна, лиш, мить!

Одне кривдиве, злеє слово,
Кохання може розірвать.
Тож, якщо дав Господь вам долю,
Міцніше треба, лиш, тримать!


Рецензии