Вава, Нарава й Жарынк

Чы но по-польСКИ мы жыд

Высмаглы губы, высМагЛы й вылыЦы Ж.
А ны бо Ш скалКы й ны в рот а ны Кит.
Всэ шось гороДымо гонды з МыкоЛыё.
Чы-то зусим мы тут плит.

Добрэ. Ну, добры ль Брыль хоч тут морды.
Во, ну, а во Ж в Янь дэКСь, згынь.
Не, трэба дэся шуКаты зайГойНый, блин,
Всим ШыляГойВийЧам бы вш.

Гойда да гой дана всэ, шо од БоГА Й.
От подыВысь, дылда, ввысь.
Шо там, чы й Хто нам говорэ в коморы бы й
Да й ий про й ЕтВызь дурных?

Ну, то, пожаЛыста. СМчас пыйРыйВойДымо…
Дым вав ух пыл чы й ци й в гний:
Слёзы людскія! Вы дзе там журыЛіся взь
КолаСу Ж нехКахМу, Х, Шыль Д.

Да, на загонах Полись много золота.
Да й бы й ядкых янТайРив Ш.
От мы зайКоньЦили Зь школы болотНыйи.
Шо Ж но оно всэ так ныйм.

Дошч полывае нас, град нас мордаСыть.
Не, нынаСытНые, злы всь.
А на ДощеНыцы ныц вжэ й ны й кропЛив
А ны Ж РачКив, а й ны й Львиф.

Гой, да шо дэ нам и шэ бы по поШуКах…
Да, мы кахХайЕм но тых,
Хто нам пудНогСыть
На блюдЦах горох сырРый.
В выйРый дэ в РудьСьК Брыль Васыль.

Да. Тут Е Рудра ий С Крышн. Прамо в КрыТыШын ТА Шын вж.
Гэтак О
Лепае КтоСь ць.

Фото ПотаПинКо Вик Т


Рецензии