У кожного в життi своe весло

У кожного в житті своє весло!
І кожен свою стежечку долає.
Одному пити дороге вино,
Другий водички й хлібця, лиш, бажає.

Хто має долю - хоче загубить.
А одинокий, доленьку шукає!
Один із біллю хоче розлюбить,
Інший, в коханні пошуках, блукає!

Одне сімейні вузи розірвать,
Негайно, хоче.Друге - одружитись.
Те, нажилося, хоче помирать,
А інше почало, саме, ще жити!

Тому то і не вкажеш, не втовчеш:
"Прямуй, або звертай на повороті."
Кожна голівонька, малює шлях і йде,
Куди вона думає, куди хоче!


Рецензии