bipshychical poetry
Як розказати про музику, що без слів?
Як пояснити легкий вітерець із вікон?
Як сильно колись все на світі я вміти хотів…
А потім раптово все це з голови – викинув.
І як розказати, як сильно колись любив?
Не маючи вже ні портретів, ні навіть спогадів?
І як описати невпинне спливання днів?
І як без молитви Богу віддати Богове?
**********
2.
Я їду, мовчу, з розкуйовдженим серцем, усміхнена
я слухаю простір, маршрут свій вкладаючи в музику,
я слухаю пісню, своєю втішаюся втіхою…
Я подих тримаю і потай розстьобую ґудзики.
За піснею сосни у сонячнім світлі схиляються
дорога лежить у міжпросторі, безвісті, спокої
А в сонячнім диску зелені поля розчиняються
і як від такого не скрикнути, як від такого не зойкнути?
Свидетельство о публикации №112062404429