Я чула

Я чула, що ти одружений.

Як твої справи?

Я хочу спитати по-дружньому,

та сильно болить справа.

А зліва давно вже порожньо

Зліва давно зима

А інколи дуже моторошно

що якось помру сама.

Я чула, що ти щасливіший

від мене ще рік тому.

Якщо вже і є чистилище,

Я точно у нім живу.

Пробач мені,  що не слухала

Я в тебе прошу одне…

В мені совість серце рухає.

і поміж світи жене.

Повір мені, серце рухаю

по колу своїх легень.

Він був тоді, знаєш, в Мюнхені.

А ти – у мої дверей.

Я б вийшла, і ми б зосталися

У березні до кінця.

Що сталося, правда, сталося.

І риси твого лиця

Мені часто сняться,  милий мій.

Ти наче молодший в снах.

Я сплю під чужими крилами

З самотністю на вустах.

23.06.2012


Рецензии
Потрясающе красивое стихотворение с глубоким смыслом!
Очень понравилось!
Спасибо!
С уважением, Ксюша.

Ксения Кирзимова   03.07.2012 01:45     Заявить о нарушении