Хвiст скунса укр Софiя Демчук

В коридорах моєї долі перегоріла лампочка.
Я – лагідна кішка, підсвічую очима,
які ти замість гірлянди на Новий Рік
запалив вже давно.
Краще б ти був електриком,
тоді мені не довелося б
стільки часу ходити навпомацки,
мої коліна були б не роздроблені,
нерви були б розслаблені,
як стомлений одяг на стільці
після брутального дня.
Я щоденно з’їдаю по декілька яблук –
своїх нереалізованих планів,
намагаючись врятуватися від авітамінозу.
Хочу позбутися цієї шкідливої звички,
але це була моя альтернатива сірості.
В миті радості стукаю у вікна чужих душ
і щоразу бачу хвіст скунса.


Рецензии