Щастя
Бо воно так близько – тільки доторкнись…
Пошуків даремних збудься і звільнись
Від вагань холодних – просто усміхнись.
Та зумій впізнати звикле та просте –
І давно знайоме силою зросте…
Не за пеленою снів, рожевих мрій –
Те, що й не ховалось, бачити зумій.
24.06.12
Свидетельство о публикации №112062402795