Брунатнi хмари вечоровi...

* * *

Брунатнi хмари вечоровi
Вiдходять.
                Випари мокви.
I вуж у шапочцi червонiй,
Немов алхiмiк, з кропиви

На тебе зирка...
                Дух озонний.
Обману хмiль. Як спирт — сльоза.
I фiлософський камiнь чорний.
I вуж —
              обвуглена гроза...


Рецензии
Очень понравилось!
Впечатляет!

Игорь Лебедевъ   23.06.2012 21:27     Заявить о нарушении