Котилася торба

Котилася торба,
Котилася торба
З високого горба,
З високого горба.

         Її не пiдняв Святогор,
         Бо в торбi тiй — мор.

Бо в торбi тiй мору,
Бо в торбi тiй мору
Вмiстилося бiльше
За будь-яку гору.

         I зник Святогор... Пiднiми!
         Якщо не руками — крильми.

I хтось пiднiмає,
I хтось пiднiмає:
Метелик, якого
Вже завтра — немає,

         Словечко, промiнчик, ледь чутна луна,
         Що гори гранiтнi — змина.


Рецензии