Щастя
Піти в зеленої луги
І милуватись білим світом,
Забувши про ту біль туги.
І впавши в трави соковиті,
Тонути в неба глибині.
Думки мої несамовиті
Минуле воскресять мені.
Знов спомини збентежать душу,
Згадаю щирі почуття,
І я собі признатись мушу,
Що ти є сенс мого життя.
І там, під шапкою блакиті,
Де сиві хмароньки пливуть,
Ромашок білих ніжні квіти
Мені наснаги нададуть.
Свидетельство о публикации №112062305527
Алексей Прохожаев 02.04.2013 12:57 Заявить о нарушении
Вера Кириченко 02.04.2013 20:59 Заявить о нарушении
Алексей Прохожаев 03.04.2013 09:35 Заявить о нарушении