Якби батько встали, та перехрестились...

Якби наші батько встали,
Та перехрестились,
Подивились на колгосп,
Сльозою умились!

Де поділися корівки,
Свині та телята?
І чому стоять ті ферми,
Як Шевченка хата?

Чому люди розбрелися,
Як вівці у полі?
І чому шукають долі,
У чужій неволі?

Чому краще за кордоном,
Заробляти мані?
А не жити в Україні,
В злиднях і обмані.

Та не слухати як брешуть,
В Раді депутати,
Про покращення життя,
На наші зарплати!

Доти пани олігархи,
Будуть краще жити,
Доки ми їм, за копійки,
Будемо служити!

Розжиріли як ті свині,
На людському горі,
Запрягти б їх всіх в ярмо,
Працювати в полі!

Якби наші батько встали,
Та перехрестились,
То мабуть знову в могилу,
Вони б попросились!!!


Рецензии