***

Карап торсан, гади генэ,
Беркатлы бу адэм баласы.
Гадилэрнен гадие кук
Тигез, рэхэт яшэр доньясы.
Э уйлансан, кара урман,
Чиксез, топсез  адэм баласы,
Тигезсез хэм шакшы пычрак
Яшэп барган алтын доньясы.
Доньясында-узе хужа-
Чынында- кунак кына,
Узе шунда- закон да кук-
Язмышка-курчак кына.
                07.2003


Рецензии