НачынаЙимо кныжКу Зь. Да с такым гарНым титЛом

Мое ВысильЛе Ж

Я пойиХав до хаты,
Шоб но Ж но шо нагаМатьсь.
Кобасы, пальцэм пханэй
Да шо шэ с цип моцюк Ш.
А ны видаЕш, маты,
ЕК мынэ пальцём пхалы
Шэ з быспыцькых зым-литый,
Да й однуть ий сётут?

Ты но выйШов дэ за хлив,
ЕК как влад вжэ заразыщ
Повылазылы й прамо
Тепукив ф срак даюць:
Ах, изНом Гном тут шкварыть
Тытёныщэ!? Ты Ш бачышь?
И вжэ татко з маманько
Мни штаньци спустыть в груб.

И куды ны митайСИК –
Фсэ ны так, фсэ ны в падлыщ.
То ты косу зламав мни,
То рубанка Жь стройщыф Шь.
То я баньКу Сь сфарГайНыф
Да О тамкы й щэ й з ГальКо Зь.
Ну, на запыКу Зь смачно
Упыкти хоть сыкСтринц.

Дэ Ж бо Ж Е дэ нарава
Ув якых гарных жабБок
Хоть до диточок власных.
Да навищо що Кизц.
И вот вдуниф я ф духПихЩь
Прамо Ж всим даж сысТруням.
Чы но тым, шо засНули П,
Кап Кот капНиль хоць гниль?

ПидДым далЛый, мамульКа Зь.
От я казьНий тут фдухМаф Шь.
Ны хотив, ны прагнув я Зь,
Каб кабы да вкнопь дурь, Г.
ПоныМаты трэ Ш патлый?
Чы но косы з Гром драты?
Ибо Ж вошый ны малы
А ны малПыщый кучм.

От мы вси и лыжалы
Да на покути прамо.
Ибо хули нам, турКам,
Да в пис дуль цип загсТкнухЦь.
И хай диткы ны й спалы П –
Лиш бы П Кизцы с Бугайчык
ЛидинЦиф насТрохГахТы П.
Да й от так
В горло пляшк.

ДилийЖанс наш дойиХав.
Киць нахавВавсь ув ЛидКый.
Дило довГо Ш зрогБыкТык
Хоть якэ зя минютк.
Да у Васькы булы чы
Хоть гурочок з яйцьМымы, Х?
Чым жэ можэ вслужыты
Дэ ЛисицьКам Котунь.


Рецензии